Psihološka podrška za izbjeglice iz Ukrajine
Novosti

Psihološka podrška za izbjeglice iz Ukrajine

U Društvu za psihološku pomoć dostupna je usluga psihološke podrške namijenjena djeci, mladima i roditeljima/skrbnicima, izbjeglicama iz Ukrajine koji su na privremenom smještaju na području Hrvatske.
Savjetovanje se provodi na engleskom ili ukrajinskom jeziku te po potrebi uz prevođenje, uživo u prostorijama Centra za djecu, mlade i obitelj Modus u Zagrebu ili prema dogovoru u kolektivnom smještaju. 
Za više informacija slobodno kontaktirajte Centar Modus Društva za psihološku pomoć putem maila modus@dpp.hr ili na broj telefona 01 4826 111.
Psihološka je podrška omogućena u sklopu projekta „Očuvanje mentalnog zdravlja i pružanje psihosocijalne podrške djeci i skrbnicima iz Ukrajine u Hrvatskoj“ koji financiraju UNICEF Ured za Hrvatsku i Zaklada Solidarna. 

Ovdje možete pogledati brošuru na hrvatskom jeziku.
Co-funded by the Asylum, Migration and Integration Fund of the European Union. This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the European Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.